9.kolo:A.STARČEVIĆ – ZRINJEVAC 14:12

Filip VeselčićU zadnjem kolu prvog dijela prvenstva igrao se gradski derbi u Zagrebu tj. u Dubravi na jogovima boćarskog kluba A.Starčević gdje su domaći igrači zasluženo pobijedili favorizirane igrače Zrinjevca 14:12 što se može zahvaliti odlično odigranoj utakmici gdje domaći igrači nisu imali što izgubiti, a puno su dobili, dok igrači Zrinjevca po sistemu “lako ćemo” su ostali bez važnih bodova.

Početne igre igre  bližanja i izbijanja u krug igrači Zrinjevca poveli su sa 5:3 gdje se po igri domaćih igrača odmah vidjelo da neće biti lako jer rezultat je mogao biti i obrnut.

Tehničke igre gdje se malo tko nadao pripale su igračima A.Starčevića zahvaljujući odličnoj izvedbi Nikole Kapitanovića (43) protiv Timislava Kolobarića (42) u brzinskom i već sada zabrinjavajućem preciznom izbijanju J.Maglića (8) i M.Milićevića (10).Štafetno izbijanje Kolobarić,Grančić (50) dobili su očekivano Kapitanovića i Kuljiša (42).

Prije zadnjih igara na semaforu je bilo 9:9 gdje su igrači A.Starčevića iskoristili prednost domaćeg terena pogotovo M.Bljaić protiv reprezentativca A.Grančića pojedinačno, i u paru Mario  Brkić odličnim valjanjem uz pomoć T.Kuljiša nije dopustio igračima Zrinjevca Kolobariću i Hajseku da dođu do pobjede, dok je drugi par Zrinjevca Maglić,Miličević uvjerljivo svladao par A.Starčevića Kapitanović,Vrkić.
Trojka je vodila bitku da bi na kraju završilo 8:8 gdje se posebno istaknuo mladi igrač Zrinjevca Filip Veselčić sa svojim vrlo dobrim valjanjem, gdje se vidjelo da je potencijal za buduće izazove Zrinjevca i nakraju što reći zaslužena pobjeda A.Starčevića 14:12.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *