O nama

Boćarski klub Zrinjevac osnovan je davne 1975. godine pod nazivom Tempo. Otada do danas promijenio je mnogo naziva, a pod sadašnjim imenom BK Zrinjevac nastupa od 1993. godine. Klub je tijekom svih ovih godina postigao brojne i vrlo zavidne uspjehe o kojima, kronološki, možete čitati ovdje.

Najdragocjeniji u nizu uspjeha našega kluba svakako je osvajanje KUPA EUROPSKIH PRVAKA o kojem možete čitati ovdje, a nedavno je naš Luka Gašpar postigao važan rezultat kojim se klub ponosi – oborio je svjetski rekord u brzinskom izbijanju u svojoj kategoriji. Sve o njegovu uspjehu možete pročitati ovdje.

Boćarski klub i danas djeluje i vrijedno sudjeluje na svim važnim hrvatskim, europskim i svjetskim natjecanjima, a buduća je vizija kluba uključiti još veći broj članova te učiniti boćanje jednim od popularnijih sportova u Zagrebu. Osobito se pri tome radujemo podršci Hrvatskoga boćarskoga saveza, ali i drugih institucija, kao i medija čija je uloga od velike važnosti.

Nadamo se da ćete uživati na našim stranicama i društvenim mrežama prateći naš rad, ali i bodriti nas na našim utakmicama, uživo ili u duhu :)!

Vaš BK Zrinjevac