10.kolo:ZRINJEVAC – VARGON 12:14

RezultatDeseto kolo u Zagrebu igračima Zrinjevca nije donijelo ništa dobro protiv raspoloženih igrača iz Rijeke boćarskog kluba Vargon koji su u Zagreb došli odigrati deseto kolo, međutim odnijeli su i oba boda protiv igrača Zrinjevca koji očito je ne mogu podnijeti teret prvog favorita lige, što se pokazalo i u utakmici sa A.Starčevićem u devetom kolu.
Igre bližanja i izbijanja u krug 2:6 za Vargon uz jedinu pobjedu J.Maglića protiv A.Šestana (25:20), dok su neshvatljivo izgubili A.Grančić i M.Milićević, dok I.Hajsek nije iskoristio minimalne šanse protiv R.Marčelje.

Tehničke igre 6:4 za Zrinjevac u vrlo dobroj igri brzinaca Zrinjevca gdje je T.Kolobarić bio vrlo blizu pobjedi protiv vrlo raspoloženog L.Brnića (44:46), dok je M.Jerčić sa 45 pogođenih boća uzeo oba poena.Precizno izbijanje je bilo vrlo zanimljivo gdje je Milićević (27) bio bolji od Marčelje(25), a  Maglić(23) izgubio od G.Percana(24) s tim da je Maglić promašio sve tri zadnje pozicije a Percan pogodio.

Zadnje igre 4:4 gdje je pobjedila trojka Jerčić,M.Ćubela,F.Veselčić (9:8) i par Hajsek,Kolobarić(5:2), dok je A.Grančoć izgubio od raspoloženog G.Percana(3:13), a par Milićević,Maglić izgubio od Marčelje i Šestana (6:12) zahvaljujući neraspoloženom Marinu Milićeviću koji je (ne) igrao protiv svog dojučerašnjeg kluba, tako da je na kraju rezultat zasluženo 12:14 za boćare Vargona.

3 comments

    1. Što konkretno, naravno da se može i drugačije

      1. Nemoj da ide nesto od mene ali ovaj Marino je stalno na fb do dva ujutro i pred tekmu pa i nemoze odigrat bolje,navijam za vas ali to nije u redu,mislim

Join the Conversation

Your email address will not be published.