8.kolo: ZRINJEVAC – ISTRA POREČ 20:6

Igor HajsekOsmo kolo nakon zimske stanke boćari Zrinjevca su na svojim jogovima dočekali svoje stare znance i vječite sportske rivale boćarski klub Istra Poreč iz Poreča, gdje se može reći da igrači Zrinjevca nisu ovaj put dozvolili nikakvo iznenađenje ili neizvjesnost nego su svojom vrlo dobrom igrom porazili igrače iz Poreča uvjerljivih 20:6.

Domaći igrači u igri bližanja i izbijanja u krug poveli su sa 6:2 sa dosta izjednačenom igrom svih igrača, gdje su odmah na početku pokazali da nemaju namjeru gostima dopustiti eventualno nekakvo iznenađenje.

Da nebi bilo pobrinuli su se i brzinski izbijači Kolobarić (41) i Jerčić(43) a nastavili su u preciznom izbijanju Milićević i Maglić tako da je nakon preciznog izbijanja na semaforu bilo 14:2.
Štafetno izbijanje gosti u sastavu Joke Mardešić i Darijan Živolić odigrali su maestralno gdje  je probirljiva Zagrebačka publika morala nagraditi gromoglasnim pljeskom goste iz Poreča jer su u 5(pet) minuta imali samo jedan promašaj od izbačenih 61 boće, što je ujedno i izjednačenje SVJETSKOG rekorda za što im od srca čestitamo.

Zadnje igre bile su samo formalnost jer su bodovi ostali zasluženo u Zagrebu, međutim igrači Zrinjevca i zadnje igre su odigrali na svom nivou i bili bolji od gostiju sa 6:2 gdje nebi nikoga posebno isticao jer ovoga puta svojom marljivom igrom pobjedila je momčad odnosno ekipa.

One comment

  1. Leo Zanki says:

    Svaka cast svim igracima i voditelju ekipe na pruzenoj igri.
    Mislim da ste ove godine najkvalitetniji i po meni biti cete prvaci.
    Pohvalio bi mog komizanina joku koji je jedina svjetla tocka u ekipi poreca a da ne govorim o svjetskom rekordu.Steta sta vas novi slavonac nema mjesta i mojw je misljenje da se treba kalit u drugoj lizi.
    Sportski pozdrav

Join the Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *