8.kolo ZRINJEVAC – TRIO PAZIN 16:10

Pero-MartinNakon zimske stanke u Boćarski dom došli su u goste igrači TRIO-PAZINA koji su pružili dosta dobar otpor igračima boćarskog kluba Zrinjevac ali nedovoljno da oba boda nebi ostala u Zagrebu za konačnih 16:10.

Krugovi su protekli u dosta kvalitetnoj igri s obzirom na početak drugog dijela sezone što govore i rezultati Kolobarić-Guštin 29:22, Hajsek- Ivančić 20:28, Maglić-Jedrejčić 26:26 i  Jerčić-Androšić 24:20 da bi krugovi  završili 5:3 za Zrinjevac.
Tehničke igre 7:3 za goste malo previše sa obzirom na kvalitetu igrača sa kojima raspolaže Zrinjevac ali sa obzirom na početak drugog dijela prvenstva nadam se da pravi rezultati u tehničkim igrama tek dolaze.
Klasične igre i klasičan rezultat od 8:0 za Zrinjevac gdje Zrinjevčani nisu dozvolili nikakva iznenađenja sa obzirom na domaći teren i kvalitetu koja je u više navrata potvrđena i sa izvanrednim pojedincem Markom Jerčićem kojega bi sa obzirom na njegove u zadnje vrijeme prikazane igre naš izbornik morao ozbiljno računati i sa uvijek standardnim Tomom Kolobarićem i što na kraju reći 16:10 za domaćina.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *