7.kolo MARINIĆI – ZRINJEVAC 10:16

Igor HajsekSedmo kolo prije zimske stanke Zrinjevac je bio gost kod Riječkog prvoligaša u Marinićima gdje domaćini u početnim igrama krugova nisu bili baš “gostoljubivi” i poveli su sa 6:2 gdje je od Zrinjevčana “glavu iznad vode” držao jedino Igor Hajsek i odnio dva važna poena za Zrinjevac koja su vjerovatno bila presudna za konačan ishod utakmice koju su na kraju Zrinjevčani zasluženo slavili sa 10:16.
Krugovi su krenuli loše po Zrinjevac tj. 6:2 za Mariniće, Jerčić nije imao šanse protiv Buterina(32:18), Kolobarić je držao priključak protiv Barišića koji je stalno vodio a Kolobarić nije iskoristio minimalne šanse rezultat(26:25), Maglić je izgubio 24:22, dok je jedini koji je pravovremeno iskoristio svoje šanse Igor Hajsek sa pogođena dva bulina prešao u vodstvo  i nije ga do kraja ispustio nego zasluženo donosi dva vrijedna poena za Zrinjevac.

Brzinske igre očekivano 6:0 za Zrinjevac uz odlično izbijanje Marka Jerčića 49/47, Marin Ćubela 37 što je bilo dovoljno i štafeta Kolobarić,P.Ćubela 47 što je također bilo dovoljno.Precizno izbijanje obje pobjede Marinića gdje je Maglić “naletio” na raspoloženog Barišića 29:20 a P.Ćubela izgubio od Buterina 18:13.

Klasične igre 8:0 za Zrinjevac gdje se vidjelo zašto je Zrinjevac aktuelni prvak Hrvatske gdje je pokazao svu raskoš boćarske igre počevši od najmlađeg juniorskog reprezentativca Marina Ćubele do iskusnog Jure Maglića , preko razigranog i smirenog Marka Jerčića i svih ostalih koji su dali svoj doprinos u vrijednoj pobjedi nad Marinićima 10:16.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *