9.kolo SOKOL – ZRINJEVAC 12:14

Marin ĆubelaPut u Split na ogled sa boćarima SOKOLA iz Dugopolja boćari Zrinjevca  najprije su morali svladati zimske uvjete na Hrvatskim cestama tj. snijeg i obilazak oko Maslenice zbog jake bure, da bi onda morali svladati i solidne boćare Sokola koji su zadali dosta glavobolje boćarima Zrinjevca, da bi se pobjednik saznao na isteku vremena sa pogođenim bulinom Marina Ćubele za konačnih 12:14.

Početak utakmice nije dobro počeo za Zrinjevac jer su nakon krugova gubili sa 6:2 jedinu pobjedu i dva poena izborio je M. Ćubela sa pogođenom zadnjom boćom za 21:22 protiv Joze Jurića.
Tehničke igre očekivano 8:2 za Zrinjevac jer Zrinjevac ipak ima reprezentativce u brzinskim igrama iako su boćari  Sokola dobro priprjetili, gdje su boćari Zrinjevca obje pobjede u brzinskim igrama odnijeli za jedan punat Jerčić protiv Jurića 41:40 i Milićević protiv Mladinea 38:37.Precizno podjela poena gdje je stariji brat Ćubela  (Pero) pobjedio a mlađi (Marin) izgubio od raspoloženog Luke Žure (27).Štafeta Zrinjevca (Kolobarić,P.Ćubela) uvjerljivo bolja 50:34.
Zadnje igre tj. klasične igre podjela poena 4:4 gdje je jedan par dobio (Milićević,P.Ćubela) a jedan izgubio (Kolobarić, Hajsek), pojedinačno je M.Jerčić  izgubio od Luke Žure uz obostrano dobru igru, dok je trojka (Veselčić,Maglić,M.Ćubela) odnijela dva presudna poena na isteku vremena kao što je rečeno sa pogođenim bulinom Marina Ćubele.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *