7.kolo:TRIO PAZIN – ZRINJEVAC 12:14

Zadnje kolo prije zimske stanke boćari Zrinjevca igrali su u Pazinu kod boćarskog kluba TRIO-PAZIN gdje su u jednoj vrlo dobroj i uzbudljivoj utakmici osvojili oba boda i završili prvi dio takmičenja na prvom mjestu na prvenstvenij ljestvici.

Igre krugova obje ekipe su dobro otvorile tako da je došlo do podjele poena 4:4 što je i objektivno sa obzirom na prikazanu igru i rezultate u krugovima Maglić 28,Milićević 29 koji su uzeli poene za goste, dok je Ivančić i Santoro sa 25 punata uzeli 4 poena za domaći klub.

Tehničke igre pripale su igračima Zrinjevca 3:7 što se u konačnici pokazalo presudno, tako da je u brzinskom izbijanju Kolobarić sa 45 pogođenih boća bio bolji od B.Guština (33), dok je drugi par brzinaca podjelio poene Jerčić i Šircelj odigrali su nerješeno 33:33. Precizno izbijanje također je odigrano nerješeno Maglić je pobjedio Ivančića, dok je Milićević izgubio od Gianfranca Santora. U štafeti su po običaju bili bolji Zrinjevčani Kolobarić,Grančić sa 52 pogođene boće, dok su B.Guštin i Šircelj pogodili 48 boća.

Završnica je pripala domaćim igračima 5:3 ali je to ipak bilo nedovoljno za osvajanje bodova, bodovi su otišli u Zagreb za potvrdu prvog mjesta, još na kraju treba istaći odličnu pojedinačnu igru Ante Grančića koji je svladao odličnog Santora sa 6:11 dok je trojka koja je sa zadnjom pogođenom boćom Marka Jerčića imala nerješen rezultat što je bilo presudno za dva boda.Sa ovom pobjedom igrači Zrinjevca idu na zasluženi kratkotrajni odmor od ligaškog natjecanja.

6 comments

  1. pa nebi bolje ni shakespeare to sastavio

  2. Hvala cuky, hvala na tvom mišljenju.

  3. dobro Anđelko kako mene nema u anketi ko je najbolji igrač Zrinjevca ili sam ja van konkurencije, aha

    1. Martine još si novi strpi se do iduće godine nemam još dovoljno elemenata.

  4. i drugi put se osvrni na atmosferu koja vlada na klupi, cjelokupno okruženje, sijaset mudrih savjeta koje upućujemo igračima kao napr. pogodi i uvaljaj

    1. Svakako ću to imati u vidu, sorry!

Join the Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *