6.kolo:ZRINJEVAC-PODHUM KVIG 19:7

Šesto kolo u Zagrebu protiv igrača sa Grobnika tj. igrača boćarskog kluba PODHUM KVIG trebala je biti samo rutinska utakmica za domaće igrače, a i gosti su došli po njihovoj priči pružiti dostojan otpor, međutim klub sa začelja ne samo da je pružio dostojan otpor nego smatram da po danas prikazanoj igri ne zaslužuje začelje nego respekt, jer pobjednik utakmice nije se znao do zadnjeg bacanja.

Kao što je rečeno pobjednik se nije znao do zadnjeg bacanja, a gosti su krenuli sa odličnom igrom još u samom početku u igri krugova gdje su uzeli četiri poena može se reći potpuno zasluženo.

Brzinske igre B.K.Zrinjevac je odradio rutinski Kolobarić sa 43, Jerčić sa 42, i štafeta Kolobarić,Grančić sa 52 pogodka bili su nedostižni za goste tako da su Zrinjevčani zabilježili svih šest poena.
U preciznom izbijanju druga priča domaćini su izvukli jedva jedan poen i to Maglić protiv Bobana rezultat 13:13, dok je Milićević izgubio protiv Jakotića 10:14.

U završnici utakmice prava drama tj. utakmica u kakvoj pravi poznavatelji boćanja uživaju uz obostrano odličnu igru pobjednik utakmice nije se znao do samog zadnjeg bacanja što se može vidjeti po rezultatima: pojedinačno Grančić – Pavia 10:9, par Ćubela P., Kolobarić – Boban,Klič 9:7, drugi par Maglić,Milićević – Jakotić,Dean Cetina 6:3 i trojka Hajsek,M.Ćubela,Jerčić – Žagar,Grgantov,Damir Cetina 6:5.Moram se ovom prilikom zahvaliti gostima na odličnoj prikazanoj igri, a i domaćim igračima na zajedničkom duhu i kvalitetnoj igri do zadnjeg trenutka utakmice.I na kraju treba reći da je rezultat od 19:7 potpuno zaslužen.

 

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *