5.kolo:SOKOL-ZRINJEVAC 9:17

Boćari zagrebačkog Zrinjevca ove subote gostovali su na Splitskim Gripama, ovaj put igrali su protiv novog prvoligaša Boćarskog kluba SOKOL iz Dugopolja gdje su domaći igrači pokazali da su zasluženo među društvom u prvoj Hrvatskoj ligi, međutim gosti iz Zagreba bili su bolji i zasluženo slavili 17:9.

U igri bližanja i izbijanja u krug Zrinjevac je poveo sa 7:1 uvjerljivom i prije svega discipliniranom igrom protiv domaćih igrača koji su bili pomalo impresionirani prvakom Europe iz 1997 god. i višestrukim prvakom države i kupa.

Brzinske igre su očekivano pobjedili igrači Zrinjevca 6:0, dok su u preciznom izbijanju ekipe podjelile poene 2:2 uz ne baš blistavu izvedbu gostujućih igrača.

U zadnje igre gostujući igrači tj. igrači B.K.Zrinjevac ušli su pomalo opušteno, jer su osigurali bodove tj. vodili su sa 15:3 pa tako da su prepustili domaćim igračima šest poena, jedino su Kolobarić i Grančić uzeli dva poena u paru protiv Ivice Podruga i Gorana Balića i još na kraju treba dodati da je igrač i aktualni prvak Europe Ante Grančić odigrao u reprezentativnoj formi i pobjedio u sve svoje tri discipline u velikom stilu i može se slobodno reći da je bio igrač utakmice.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *