4.kolo:ZRINJEVAC-IMOTSKI 20:6

U goste u Zagreb došli su boćari iz Imotske krajine Boćarski klub Imotski koji je na kraju uvjerljivo poražen od domaćih igrača Boćarskog kluba Zrinjevac 20:6 iako u samom početku nije tako izgledalo boćari Zrinjevca zasluženo su pobjedili tako visokim rezultatom.

Početne igre tj. bližanje i izbijanje u krug Zrinjevac je poveo 6:2 iako nije sve teklo tako glatko kao što pokazuje rezultat smirenom igrom do zadnjeg bacanja Zrinjevčani su zasluženo poveli sa 6:2, gdje treba posebno istaći da je Marino Milićević doslovno pobjedio dosta dobrog Darka Grančića zadnjom pogođenom boćom za rezultat 25:24.
Brzinske igre Zrinjevac je pobjedio 4:2 tj. Tomislav Kolobarić sa pogođenih 47 boća bio je vrlo blizu izjednačenju Hrvatskog rekorda dok je njegov kolega Marko Jerčić izgubio od Matijasa Grančića sa za njega skromnih 36 pogodaka.
U štafetnom izbijanju Kolobarić i Ante Grančić sa pogođenom 51 boćom bili su bolji od Imoćana.
U preciznom izbijanju podjela poena 2:2 gdje je Maglić pobjedio sa 19:3 M.Kujundžića, dok je mladi Marin Ćubela izgubio od Marija Grančića 13:23.
U zadnje igre ušlo se sa rezultatom 12:6 gdje je Zrinjevac trebao samo jednu pobjedu za osvajanje oba boda, međutim Zrinjevčani su odličnom igrom pobjedili sa uvjerljivih 8:0 pa tako da je na kraju i rezultat bio uvjerljivih 20:6.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *