13.kolo NADA – ZRINJEVAC 15:11

Nada-ZrinjevacDrugi put u ovoj sezoni boćari Zrinjevca gostovali su na jogovima u Splitu na Gripama protiv domaće ekipe B.K. NADE koja nije dozvolila igračima Zrinjevca da se vesele na kraju utakmice, nego su željeli više pobijediti ovu utakmicu što se i na kraju dogodilo zasluženo su pobijedili sa 15:11.

Krugovi 5:3 za Nadu gdje je Marin Ćubela pobjedio Vinka Kragića 26:22, Tomislav Kolobarić izvukao nerješeno protiv Šime Prtenjače gdje je majstorski sa dva zadnja pogođena bulina na zadnjoj crti izjednačio na 23:23, Marko Jerčić izgubio od Markice Dodiga 27:25 i Igor Hajsek sa slabašnih  19 izgubio od Jurice Milatića koji je napravio 22 punta.
Brzinsko izbijanje obje pobjede na strani Nade gdje je Zrinjevac i izgubio utakmicu.Nikola Kapitanović protiv M.Jerčića 44:39, a Ante Peraica protiv M.Milićevića 43:36.Precizno izbijanje podjela poena gje je briljirao opet Pero Ćubela sa pogođenih 29:27 protiv Jurice Milatića, Marin Ćubela izgubio od Šime Prtenjače 12:9 gdje je Š.Prtenjača pogodio zadnjeg bulina a M.Ćubela promašio.Štafetno izbijanje  Kolobarić i P.Ćubela odradili standardno preko pedeset tj 51:45 protiv Kapitanovića i Peraice .
Klasika, podjela poena 4:4 oba para pobijedila (Milićević, P.Ćubela i Kolobarić,Hajsek) dok je trojka(Maglić,Veselčić,M.Ćubela) i pojedinac (M.Jerčić) izgubili, da bi semafor na kraju utakmice pokazivao 15:11 za boćare B.K.Nade.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *