14.kolo ZRINJEVAC – IMOTSKI 26:0

Tomo-IgorU četnaestom kolu boćari Zrinjevca ugostili su boćarski klub Imotski iz Imotskog.Zrinjevčani su pokazali i protiv Imotskog da su “vladari” svojih jogova, pa tako da su ovaj put svladali Imoćane sa maksimalnih 26:0.

Ovoga puta Zrinjevac je pokazao solidnu igru u krugovima (može se i bolje) i odmah je to pokazao i rezultat 8:0 protiv ne baš blistavih Imoćana čiji je najviši rezultat u krugovima bio 21 punat Darka Grančića.
Tehničke igre 10:0 gdje je Zrinjevac pokazao potpunu premoć u svim disciplinama: brzinsko Milićević – M.Grančić 40:33, Jerčić – Vujčić 43:30, precizno P.Ćubela – M.Kujundžić 20:8, M.Ćubela – Tolić 17:11 i štafeta Kolobarić,P.Ćubela – A.Grančić,M.Grančić 48:40.
Završne igre u klasičnim disciplinama 8:0 za Zrinjevac gdje Marko Jerčić nije dao nikakvu šansu Europskom prvaku Anti Grančiću (13:2).Par  Milićević, P. Ćubela uvjerljivo su odigrali protiv solidnih D.Grančića i Loze (12:4).Malo nade da uzmu dva poena imali su M.Kujundžić i Tolić sve do same završnice ali su ipak izgubili 9:5 od čvrstih Kolobarića i Hajseka.Trojka također uvjerljiva 13:5, da bi na kraju bilo maksimalnih 26:0.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *