12.kolo ZRINJEVAC – ISTRA-POREČ 14:12

zrinjevac-istraDerbi kola između dva renomirana kluba i višestruka prvaka Hrvatske između Zrinjevca i Istre-Poreč igrao se u Zagrebu na boćodromu na Prisavlju koji su pobijedili igrači Zrinjevca sa minimalnih ali slatkih 14:12 zahvaljujući odličnoj igri u tehničkim disciplinama, Marku Jerčiću koji je u zadnjim igrama odličnom igrom donio jedina dva presudna poena protiv starog majstora boća Dinka Beakovića(pojedinačno), i zahvaljujući tome što su igrači Zrinjevca napokon uspjeli osvojiti četiri poena u krugovima.

Krugovi 4:4 što je nekako i objektivan rezultat jer igrači Zrinjevca nisu najbolje iskoristili domaći teren ali su uzeli četiri vrlo vrijedna poena.
Tehničke igre igrači Zrinjevca u niti jednoj disciplini nisu prepustili Istranima niti jednu pobjedu što je bilo ključno za konačan rezultat tj. igrači Zrinjevca su tehničke igre odigrali na vrlo visokom nivou pa stoga i rezultat 8:2 gdje su Istrani odigrali dvije discipline nerješeno a sve ostalo Zrinjevac je zasluženo pobjedio.
Zadnje igre Zrinjevčani umalo nisu “prosuli” sav trud što su mukotrpno izborili u tehničkim igrama da nije bilo i ovaj put vrlo raspoloženog Marka Jerčića u pojedinačnoj igri protiv Dinka Beakovića (9:8) to bi se i dogodilo ali ovaj put prevagnulo je na stranu Zrinjevca pa stim je i pobjeda slađa za konačnih 14:12.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *