11.kolo:MARINIĆI – ZRINJEVAC 9:17

Kolobaric-GrancicJedanaesto kolo boćari Zrinjevca gostovali su u Rijeci kod boćarskog kluba Marinići koje su Zrinjevčani uspješno prebrodili može se reći lakše od očekivanog kod uvijek dosta “neugodnog” protivnika, koji je zadao dosta problema igračima Zrinjevca i u Zagrebu u dosta neizvjesnoj završnici međutim ovaj put bodovi idu u Zagreb više nego zasluženo.

Krugovi koji u većini slučajeva pokažu smjer u kojem će krenuti utakmica igrači Zrinjevca ovaj put nisu dozvolili nikakva iznenađenja poveli su sa 6:2 pobjedama Kolobarića,Grančića i Maglića dok je jedino izgubio Milićević sa jako lošim otvaranjem tj. u prve dvije ruke imao je samo jedan punat tako da je jednostavno prepustio pobjedu mlađahnom Karlu Kneževiću.

Tehničke igre opet uvjerljivi Zrinjevčani tj. uvjerljivo u brzinskim igrama Jerčić pogođenih 46 boća a Kolobarić 44, dok je u preciznom izbijanju samo neriješen rezultat Maglića protiv Beakovića 15:15, a Milićević je pogodio samo 12 punata nedovoljno za bilo kakav pozitivan rezultat.Štafeta u sastavu Jerčić,Grančić pobjedila je 52 naprema 51 dosta dobre Buterina i Kukuljana.

Klasične igre podjela poena 4:4 oba para Zrinjevca su pobjedila dok je trojka i pojedinac izgubili, parovi su pobjedili uvjerljivo Kolobarić,Grančić 3:12 a Milićević,Maglić 3:13, trojka je izgubila 7:5 uz dosta solidnu igru, dok je Pero Ćubela igrao pojedinačno i uz vrlo dobru igru izgubio od Dinka Beakovića TAJE 12:8.
Još na kraju treba istaći maksimalan učinak i odličnu igru Kolobarića i Grančića.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *