14.kolo: ZRINJEVAC – SOKOL

Pero-MilkiU Zagrebu u 14.kolu nešto lakša pobjeda Zrinjevca protiv igrača boćarskog kluba “SOKOL” iz Dugopolja koji su osvojili četiri poena u igri bližanja i izbijanja u krug a u svim ostalim disciplinama poeni su ostali kod Zrinjevčana za rezultat 22:4.

Igra bližanja i izbijanja u krug je jedina disciplina gdje su gostujući igrači Sokola uzeli četiri poena i to Luka Žure protiv Jure Maglića (29:28) i Igor Žuljević protiv Marina Milićevića (24:19), dok su uvjerljivi bili Tomislav Kolobarić (33) i Ante Grančić (29) za Zrinjevac.

Tehničke igre napokon svih pet pobjeda Zrinjevca i to Kolobarić(41), Jerčić(38) u brzinskom, štafeta Jerčić,Grančić(51) a u preciznom izbijanju P.Ćubela(16) i Marino Milićević(13) uzeli su napokon sva četiri poena u preciznom teško ali zasluženo.

Klasične igre sve četriri pobjede Zrinjevca gdje je jedino “malih” poteškoća imao P.Ćubela protiv Luke Žure (11:10), dok su parovi uzeli glatko četiri poena dva puta po 13:0.Trojka je igrala do isteka vremena (Hajsek,M.Ćubela,Veselčić i Martin Blajić) i pobjedila 11:5, gdje treba još istaći da je pred domaćom publikom po prvi put “istrčao” i Martin Blaić i opravdao očekivanja.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *