13.kolo:IMOTSKI – ZRINJEVAC 10:16

MarinoIgrači Zrinjevca na gostovanju kod B.K Imotski u Imotskom su preživjeli 13.kolo protiv “nabrijanih” Imoćana i ostali u konkurenciji za borbu za prvo mjesto iako je malo nedostajalo da bodovi ostanu u Imotskom i kada se sve zbroji i oduzme na kraju zaslužena ekipna pobjeda Zrinjevčana 10:16.

Početak utakmice Imotskog i Zrinjevca u krugovima 3:5 za Zrinjevac gdje su poene za Zrinjevac osvojili Grančić,Maglić i Milićević koji je odigrao nerješeno protiv ponajboljeg igrača Imotskog Marija Grančića, dok je Tomislav Kolobarić izgubio 26:25 sa ponajboljim rezultatom protiv večeras jako respoloženog Darka Grančića.

Tehničke igre 3:7 za Zrinjevac gdje su brzinski igrači Zrinjevca Kolobarić,Jerčić,Grančić “odradili” u brzinskim igrama onoliko koliko je bilo potrebno za osvajanje svih šest poena, a opet su bili neraspoloženi igrači preciznog izbijanja Maglić(4) i Milićević(10) tako da je Milićević i sa skromnih deset punata izvukao nerješeno dok je Maglić izgubio.

Prije zadnjih igara na semaforu je bilo 6:12 za Zrinjevac gdje se nakon toga očekivala rutinska pobjeda Zrinjevca međutim domaći igrači odlično su iskoristili domaći teren i priredili pravu dramu igračima Zrinjevca tako da se pobjednik utakmice nije znao do zadnjeg bacanja, par Zrinjevca Kolobarić,Grančić morao je pogoditi bulina na isteku vremena za nerješen rezultat 7:7, dok drugi par Zrinjevca na isteku vremena u izgubljenoj situaciji maestralnim pogotkom Jure Maglića preokreće rezultat 9:6 za Imotski na 10:9 za Zrinjevac.Igrači u trojkama Veselčić,Jerčić,Ćubela M. su također odigrali nerješeno 10:10 gdje su da su imali malo sreće mogli i pobjediti.Pojedinačni igrač Zrinjevca Pero Ćubela nije imao nikakvih šansi protiv kako je već rečeno večeras jako raspoloženog Darka Grančića koji je pobijedio 13:3.

I na kraju kada se sve zbroji i oduzme teška pobjeda igrača Zrinjevca ali zato koliko je bila teška zato je bila i jako “slatka”.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *