4.kolo ZRINJEVAC – NADA-Split 19:7

bocarski-domČetvrto kolo na boćarskim terenima na Prisavlju ponudilo je sraz prvog prvaka neovisne države Hrvatske i višestrukog prvaka Hrvatske tj. Nadu iz Splita i Zrinjevac iz Zagreba.Što reći nego da ovu utakmicu treba što prije zaboraviti što se tiče same igre pogotovo u krugovima, a igrači Zrinjevca mogu biti zadovoljni  rezultatom i odličnom igrom u brzinskim igrama Marka Jerčića (45) i Marina Ćubele(41).

Igrači Zrinjevca kao što je rečeno nisu baš blistali u krugovima osim Kolobarića(27) ali mogu biti vrlo zadovoljni rezultatom 7:1 jer igrači Nade nisu znali iskoristiti loš početak Zrinjevčana.

Tehničke igre 6:4 za Zrinjevac, a moglo se i bolje da se štafeta  Zrinjevca (Milićević,Ćubela P.) nije na početku ispromašivala i napravila za njih skromnih (48)punata a Nada 51 (Kapitanović,Peraica).Brzinsko kao što je rečeno odlično, a precizno možemo biti zadovoljni P.Ćubela (26) i uzeo dva poena i Maglić(20) izgubio.

Klasične igre 6:2 gje je moglo biti i drugačiji rezultat da su igrači Nade znali(mogli) iskoristiti svoje prilike ali nisu pa je na kraju rezultat na semaforu pokazivao 19:7 za Zrinjevac

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *