2.kolo:ZRINJEVAC-MARINIĆI 16:10

Drugo kolo igrači Zrinjevca su igrali pred domaćom publikom na Prisavlju sa gostima iz Rijeke tj. boćarskim klubom Marinići koji su uz vrlo kvalitetnu igru i odlično vođenje igre doživjeli poraz od boćarskog kluba Zrinjevac 16:10.

Krugove igrači Zrinjevca su odigrali neodlučeno sa gostima iz Marinića 4:4 gdje su gostujući igrači ne toliko boljom igrom uzeli četiri poena,  nego su zahvaljujući svom iskustvu tj. zahvaljujući boljoj koncentraciji u završnici.

U tehničkim igrama rezultat je bio 6:4 za Zrinjevac gdje su igrači Zrinjevca bili bolji u trkačkim disciplinama a igrači Marinića u preciznom izbijanju gdje treba posebno istaknuti fenomenalan rezultat Marka Jerčića u brzinskom izbijanju gdje je Marko pogodio 47 od 50 izbačenih boća i gdje se on bio vrlo blizu hrvatskom rekordu.

U zadnjim igrama 6:2 za Zrinjevac gdje je poražen samo par Kolobarić,Grančić od Beakovića i Mulca 6:11 nakon početnog vodstva para Zrinjevca, ostale igre su dobili igrači Zrinjevca tj. trojku, par i pojedinačno gdje je reprezentativac Hrvatske Pero Ćubela pobjedio ponajboljeg igrača Joška Buterina 10:9.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *